de siropen van de Limonade Meisjes Alcoholvrij

Zoals je inmiddels begrepen hebt, maak ik met veel plezier licht alcoholische likeurtjes (14,9%) van de beste, verse en natuurlijke ingrediënten - met de namen Likeurmeisjes en Monella Liquori - en voor degenen die geen alcohol drinken, heb ik een siropenlijn opgezet. Zodat ik ook die mensen kan bedienen; dat doe ik graag natuurlijk, want niet iedereen drinkt alcohol.

Smaken

De smaken siroop die ik maak zijn: citroen, drop en kaneel. Stuk voor stuk prachtige siropen om te mixen met water. Plat, bruisend, maar ook heet water voor respectievelijk een glas frisdrank of een kop thee.

Daarnaast kan je alle smaken siroop puur over een paar bolletjes vanille ijs of door de yoghurt doen. De citroensiroop leent zich puur ook heel goed als basis voor een dressing over de salade wanneer opgeklopt met olijfolie en een beetje balsamico azijn. Terwijl de kaneelsiroop puur heel smakelijk is door de koffie of thee of om bijvoorbeeld mee te bakken, maar ook om te mixen met appelsap i.p.v. water. En de dropsiroop is natuurlijk geweldig om dropwater of een kop thee mee te maken.

Ingrediënten siropen

Bij de bereiding van mijn siropen, en trouwens bij al mijn dranken, gebruik ik alleen de beste, verse ingrediënten. Zo maak ik de citroenlimonade van de citroenvrucht die overblijft van het Limoncello maken. Daar heb ik n.l. alleen de citroenschil voor nodig. Voor de dropsiroop gebruik ik droppoeder en voor de kaneelsiroop gebruik ik kaneelstokjes. Stuk voor stuk prachtige ingrediënten voor overheerlijke dorstlessende limonadesiropen.

Geschikt voor jong en oud

Mijn siropen zijn voor zowel volwassenen als kinderen geschikt te drinken. Voor jong en oud(er) dus. Geniet er lekker van!


Liefs, de Limonade Meisjes