Valentijnsdag

Een greep - zie hieronder - uit de vragen waar mannen hun hoofd - in zijn algemeenheid voor hun vrouw - over breken. Welk leuk, origineel cadeau dat zij nog niet heeft, kan ik meebrengen en haar enorm mee verrassen? Het is onnodig dat mannen zich die vraag nog langer stellen. Met mijn dranken, of het nu de dranken van de Limonade Meisjes, Likeurmeisjes, Monella of Roosjes Advocaatje zijn, kom je altijd goed beslagen ten ijs!

Vragen

“Waar kan ik een leuk en origineel cadeau vinden waar ik mijn vriendin dit jaar met Valentijnsdag mee kan verrassen?”

“Wat is een origineel cadeau om mijn vrouw te geven voor haar verjaardag?” 

“Waar vind ik een leuke attentie voor mijn Bourgondische echtgenote?” 

“Het is binnenkort onze trouwdag, wat is een leuk cadeau voor mijn vrouw dit jaar?”

“Ik wil mijn vriendin gewoon, zomaar verrassen, maar ze heeft alles al, met welk origineel cadeau kan ik haar een plezier doen en waar vind ik dat?”

Aandacht en liefde

Vrouwen houden van alles wat met liefde en aandacht is uitgezocht en dat ook uitstraalt. Diamonds are a girl’s best friend is leuk gezongen, maar is niet helemaal waar of beter gezegd, is helemaal niet waar. Natuurlijk is er niets mis mee om een vrouw een diamant cadeau te doen, maar aandacht, tijd en liefde is het waar het bij vrouwen om draait. Over het algemeen ontvangt een vrouw graag veel aandacht. Mannen kunnen daar trouwens ook niet genoeg van krijgen!  Een cadeau geven dat met aandacht en liefde is bereid of gemaakt, is het mooiste waarmee je thuis kunt komen bij een vrouw. Een fles huisgemaakte likorette van vers fruit cadeau geven, is voor haar de ultieme gift. Zeker als op het etiket ook nog zulke prachtige, speelse en klassieke dames als de Limonade Meisjes, Likeurmeisjes, Monella of Roosje geportretteerd staan.  

Heren, zoek niet langer naar het ideale geschenk voor je vrouw en bestel een of meerdere flessen heerlijke huisgemaakte likeurtjes in verschillende smaken voor haar. Gegarandeerd dat ze er heel veel plezier van heeft en geeft!

hetdrankenmeisje Petra de Koning

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.